běžec

běžec

Anotace: na kroky nehledím

Nejkrásnější je zjištění, že tě člověk, může, mít, rád.

Dávám otázky a neznám odpověď.
Putuji dál, doufám, že jsou jen.
Kdo? A řekni jak? Pohráváš sebou jak v brak, přijde mrak.
Skončí to. Skončí to někdy? Jako šíp, jako střela, do hloubky se ztrácí.
Jako na dně sopky hledat lásku.
JAKO Na dně sopky hledat cit.
Jako na dně sopky.
UVĚDOMIT, UŽ SE MUSÍM VÍC.
Autor grygys, 01.12.2013
Přečteno 635x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí