Příběh co se nestal (ale mohl)

Příběh co se nestal (ale mohl)

Anotace: .....

Slečna z konce století
prošla po peróně
Já jel do Mladý Boleslavi
na hlavní nádraží
Sedla si v lokálce
sedla si proti mně
Seděli jsme, nebylo souznění
V Nymburce přisedlo několik výrostků
Já koupil si světácky buráky
Chroupající, nabídl jsem dámě:
„Ať na ně nejsem sám !“
Odmítla, prý jede od zubaře
a ukázala mi kartičku VZP
Dala mi vale
Docela mne to namíchlo
Nejsem zvyklý,
aby slečny odmítaly mé draze nakoupené buráky !
Nic jsem ale nenamítal
Ani se nedalo
V Nepřevázce vystoupila,
aníž o mne zavadila pohledem
Slečna ani neví, o co přišla…
V těch burácích byla plíseň
Na konečný na mne čekal kamarád Zdenda
Vyhodil jsem pytlík do odpadkového koše
a definitivně na NÍ zapomněl
Autor v.hercik, 01.07.2014
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí