Procedury

Procedury

Anotace: ...relaxace..

V týdnu 18 procedur
večer hudba hraje
v e-mollu či v dur
přidej se pokud znáš je

proveď vílu po sále
lehkostí sedraného peříčka
a nehraj si na krále
pak dostaví se sladká třešnička

vytratíte se spolu ze sálu ven
pod oblohu plnou hvězd
zhmotní se dávný sen
a touha počne kvést

v týdnu 18 procedur
a jedna večerní
nejkrásnější ze všech tůr
ta, jež něhou duši rozezní
Autor vodnař, 13.07.2014
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Švihák lázeňský, že? :)

14.07.2014 16:44:36 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí