Čundr

Čundr

Anotace: .....

Sbalím se a mířím
možná do neznáma
možná ke známým z rána ?
Vlakem, protože chci zažít romantiku !
Proto nasedám v Praze na elektriku
a na konečný přestoupím na motoráček- couráček
Výlet začíná !
A už mi došly peníze
Nevadí, vyšlo to na Sázavu
Nebudu si z toho dělat hlavu
Po proudu se svezu s vodáky
snad nepokape nám na majáky….
Trochu jídla posbírám u bufetu
stejně chci zhubnout
jestli se nepletu
Večer při táboráku
s kejtrou v ruce
dáváme slaďáky, Kryla či Hendrixe
Půlnoční nahá koupel
má koule a grády
A to ráno
Probuzení mezi klády !
Balím a prostě jdu dál….
Autor v.hercik, 14.07.2014
Přečteno 686x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí