bisous bisous my dear, oh baby

bisous bisous my dear, oh baby

Anotace: .

měl jsem všeho dost
všeho co nebylo
a bylo

tak jsem kufr sbalil
a jel se zamilovat
o kus dál

co jsem našel?
co jsem hledal?

co vám povím
nepotřebuje slova
je to ve mě i v těch
očích

co tiše sedí tam
kde přes den davy proudí

a hrajou si svůj blues
potichu
vše v kulise denního hluku
co zapoměli že i noci
mají den

hraje opilá krása
saxofonový blues
velice smutný
starý blues

flus
jindy plné nádraží
hnus;

jen já a stará černoška
její blues
její blues
od stěn
odráží

nemá konce
jenom noci
přes den by se
v davu ztratil

lehounce
přestaneš přemýšlet
a jen tou linkou
smutnou a starou
unesen

zmizí chtíč
zmizí minulost
není nic
jen ty
a ona
a on
a my

neber drogy a nepij
řekla mi
když jsem se loučil
a ona mi na cestu
pěla smutný jazz

a tak jsem byl zase
svobodný;

pak jsem potkal na pláži
tu malou nevinnou
překrásnou
francouzku
parlez-vous français?

tehdy jsem začal milovat
bisous

krásná francouzka
oči jen pro ni
zda-li i černoška
v noci na saxofon
hraje o ní?

bisous bisous
my dear
oh baby

měj se krásně a miluj
řekla mi
když jsem se loučil
a ona mi na cestu
pěla bisous bisous,
my dear, oh baby
Autor humus, 23.07.2014
Přečteno 589x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

návrat ztraceného synka s Kerouacem v kufru!.D mám radost.) ještě Elko..

27.07.2014 20:02:02 | Lagedama

:)))

28.07.2014 16:23:54 | humus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí