Niobé Planitia

Niobé Planitia

Anotace: dovolená na Venuši

Dovolená na Venuši
v katalozích Země není
logicky nit nepřeruší
sfér zvyklých utrácet jmění

za pobyt snů v destinacích
s hvězdičkami na pět prstů
upřednostním pokoj v mracích
s plnou penzí nejspíš půstů

na planetě láskyplné
dík vedru se svlíknu z hader
v nahotě lehkomyslné
sestoupím do nižších pater

k Niobé Planitia, k slzám
jichž dva proudy nekonečné
vytékají čelem k hrůzám
mrtvých těl.. vlekle bezděčně
Autor Petbab, 05.01.2015
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: A42, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí