Ostrov Moffen

Ostrov Moffen

Anotace: tam dole

Úspech vládne svetu
je to božstvo staré
ibaže nie je tu
kde som ja, pot z tváre

zamŕza v cencúľoch
transformer som práve
čo ich cmúľa v zuboch
aby pil, k potrave

dostane sa potom
čo sa zas narodí
druhýkrát dvom s kontom
sýtym od prírody

kým to bude, s hladom
smädom sa potácam
k pevnine s podkladom
pevným, kam sa vraciam

oceánom z pólu
severného hnaný
prázdnotou, mať vôľu
zatiaľ stačí, manny

tu niet, čas sa vlečie
ostrov Moffen hádam
na juh neutečie..
nájdem to, čo hľadám?
Autor Petbab, 10.04.2015
Přečteno 606x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě...to je podstatou hledání...

14.04.2015 09:48:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí