Ostrov Devon

Ostrov Devon

Anotace: Kanada

S ostrovom Devon mám spoločné niečo
on kráter v hrudi má, ja na dne v srdci
súcítim s ním, hoci sám neviem prečo
ani jeden z nás nie je na nič súci

stojím na lyžiach nad zmrznutým hrobom
dávneho impaktu do tela Zeme
pri mínus tridsať mráz je nám tu obom
priateľom, odvďačiť ak sa mu chceme

tak iba mlčaním o lásky cite
ak aj by si chvíľu pobudla s nami
na konci sveta, tie tiene v zákryte
ani sa nehnú, sú sŕdc sebaklamy
Autor Petbab, 15.04.2015
Přečteno 732x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí