Na pláži

Na pláži

Anotace: tam

Na té planetě moře stejně pění
příliv a odliv tam nemá řešení

poněvadž voda má holt slanější bar
za chvíli by z plavek nezbyl ani cár

tady se koupe všude bez, kapánek
nahoty skryje má krev z četných ranek

rozežrané kůže, od soli bílé
abych se míň lišil, mám černé brýle

stříbřenkou natřen můj dizajn se hodí
k těm jejich odstínům kůže odrody

s příměsí popela, mimikry zvládám
jedna z těch krásek, ta nejsladší madam

nemůže ode mne odtrhnout oči
došikma, veliké moc, bez obočí

sympatie beru, tak to bychom měli
být tak v mé kůži, co víc by jste chtěli?
Autor Petbab, 29.05.2015
Přečteno 747x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí