eróhá

eróhá

Anotace: včetně





přemýšlím o rohu
kam skrýt se
nemohu

a nechci

o tvarech jeho předem daných
o stínech které polyká
tam zahnán ...nikdy ani ve snech
snad nebudu a dotýkám
se myšlenky

že zahnu

snad za ten pravý a zmizím
šeď promění se v palouk hravý
a na něm výbuch malířova umu

tisíce odstínů i barev z nerozumu
co někdo jen tak ladem  ponechá..

nebo poztrácí

ty vzácné odstíny
odlesky
i ten co krvácí
slzy slunce
....v zaprášené dlani..


myslím že celkem čtyři rohy jsou
jak hosté nepozvaní
a jejich tajemství
lákavé kouty temné
a pokud někdo sní
a odvaha ho lehce zdobí
vejde a pozná
možná poví..
možná se nevrátí

přemýšlím o rohu

vždyť na něm dá se s pěknou sejít
nebo ho urazit..to nechtěně
a nebo tam stát
jak trofej bez užitku
pojídat světlo co se plazí
po stěně k oknům

na rozlehlou pláň

a možná že nejlíp je
když na růžku
si jedno vychlazené dám

Autor čiči, 13.11.2015
Přečteno 694x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, zdenka, Jort, hanele m., Kett, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....zajímavé....rohy k úkrytu i k zastrašení....ty skutečné,ale i
obrazné.......hlavně žádný "krysí"syndrom...nebýt zahnán a nezahánět.....Ji.

15.11.2015 18:10:17 | jitoush

Rohy jsou místo kde se hromadí
Bordel a jiní odpadi..
Inu, užijem si psinu

15.11.2015 21:56:29 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí