Zlepšováček v MHD

Zlepšováček v MHD

Anotace: stále je co zlepšovat...

Instalovat v autobusech
hydraulický píst,
dramaticky zvýšil by se
počet volných míst.

Zde nenajdou místo city
-jsem si sakra jist:
Vzrůst přepravní kapacity
sníží počet jízd.

Autor Enšpígl, 18.12.2015
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí