Domov dobrodruha...

Domov dobrodruha...

Anotace: Cestou necestou... :)

Já i když v pozici "raka"
Rodinný život pro mě - dar
Dobrodruh se že mě zkrátka stal.

První impuls USA, za oceán...
To byl můj směr.

Tam s lidmi co mám ráda, objevovat nepoznané..každá chvilka, cesta ba i rána..trávili jsme odhodlaně.

Poznat pláže i obdivovat fára...no Panečku to byla paráda...

Čekala mě cesta domů, ale nechtělo se zpět.

Po příletu na letiště, autem zpatky k domovině.

Na vesnici už mě čekaj,vylejeme makovici...
Pokecat se všude dalo, každého to zajímalo.

Teď tu sedím v pokoji na metr krát dva,
Přemýšlím o svém dalším cíli a je to těžká hra.

Nikde není líp jak doma,
Ale snaha oprostit se od rodiny za účelem svobody... To je to co vyhledávám.
I když občas je to trápení.

Starosti a snaha nazmar...bez cíle a bez rodiny...říkám si "no nazdar"

Teď rozhodla jsem pevně splnit si svůj sen.
Projet Evropu tam i zpátky společně s mým přítelem

S mojí láskou jet dál a dál, životem poznání aby za to stál.

Na oplátku po výletě, nabízím ti sebe...
Lásku, domov....a kdo ví...
Treba i společný další cíl, v podobě nového (rodinného života)
Autor Mazlík, 11.04.2016
Přečteno 696x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí