S větrem v zádech

S větrem v zádech

Anotace: Báseň o smrti. Každý si to vyložte jak chcete

řítím se v železném oři
neznámo kam
s lístkem do daleka
před smrtí utíkám

rychleji než pták
řítim se světem
nikdy však příteli
před smrtí neutečem

a už mi brzdí
můj splašený kůň
má cesta je u konce
tak stůj už, stůj

kouřové město tyčí se
ve své nádherné kráse
já už jsem zpět
jsem tady zase

princeznu přivezl
na zámek snů
zpět už se nevrátí
nevrátí domů

s princem se prochází
bludiště dýmu
zpět už se nevrátí
nevrátí dolů
Autor Xanett, 02.06.2016
Přečteno 677x
Tipy 6
Poslední tipující: Jan Urban, Forewer1304
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí