Cesta daleká

Cesta daleká

Anotace: Báseň o cestě, ze které již není návratu

Sbírka: Nevšední status

Čeká mě cesta až za velkou louži

už teď mi chybíte, mé srdce se souží

čeká mě cesta bez návratu

doufám, že proběhne to klidně - bez cirátů



Je to útěk na který musel jsem tvrdě robit

takhle to končívá, když chce chlapec zlobit

naposled tě pohladím a do uší dám si vatu

nechci slyšet tvé slzy, když je to bez návratu



Jo za chyby děvče se platí si piš

měl jsem tě hodně rád, ale to ty víš

peklu moje duše nakonec neuteče

tak aspoň pozemskému pohárku, který stejně přeteče



Poletím, popluju za hluboké moře

vím, že ti způsobím velké hoře

neplač, vždyť jsem vrah a kriminálník

snad mě zaměstná nějaký pan továrník



Dneska není nic daleko, můžeš mi volat

v téhle zemi dělal jsem už dlouho vola

budu ve společnosti těch co taky šikmě sjeli

bude-li ti smutno - piš mi mejly



Jo za černou duši se platí, tak to je

nade mnou zlomili hůl všichni svatí bez portfeje

tvou fotku si vystavím u postýlky

tys žena pro hříšníky a taky snílky



Možná letadlo spadne a já se stanu Robinsonem

jestli stane se zavolám telefonem

zavolám, abys připlula a dělala mi pátka

to víš děvče moje, já vždycky nechávám si...

...otevřená vrátka
Autor osztravak30, 10.08.2016
Přečteno 1219x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipný :-)!

10.08.2016 11:55:41 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí