Zas a znova

Zas a znova

Anotace: Odpověď na otázku, co nás baví na věčném drásání se do kopce.

Provází tě dech a kroky,
melodie zvláštní sloky
písně, kterou vítr hrál,
když kolem nás včera vál.

Zpívá o tom, že chcem vzhůru,
táhne nás jak světlo můru
touha být zas o krok dál.
Můžu. Kdo by tedy stál?

A pak, když to nejmíň čekáš,
jsi tam a pýchou málem smekáš
sobě i všem ostatním.
Z útrap cesty zbyl jen stín.
Autor SimonaKarlova, 29.08.2016
Přečteno 861x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, vodnař, ZZuzkAA, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice mílá slova

29.08.2016 18:15:09 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí