Praha , matka měst

Praha , matka měst

Anotace: Báseň o matce Praze :)

Praho, ty matko všech měst
po tvých věžích dám se vést
procházím se po Karlově mostě
Praho jak je to prosté

Vidím město z tvých věží
jak čas pod nimi běží
plují loďkou napříč Čertovkou
na Petřín vyvezu se lanovkou

Navštívím též hrad Pražský
zážitek to bude jistě božský
Projdu si rovněž Malou Stranu
ulice vzbudí mě až k ránu

Procházím se uličkami Prahy
však výlet to byl drahý
příští rok přijedu zase
Nashledanou v příštím čase
Autor Petr27, 08.09.2016
Přečteno 845x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí