Jedu takhle cestou

Jedu takhle cestou

Anotace: Báseň o tom, že na cestách se toho může stát hodně

Sbírka: Svět se mění

Jedu takhle cestou rychle nemám čas
vidím holku hezkou najednou slyším hlas
jak mi říká: „Stůj, zastav se a hned.“
Jó cesta takhle v noci
to není žádnej med

Jedu přes trny, jedu kamení
míjím hospody a míjím stavení
všechny dálnice mi dávno říkaj pane
snad se mi v té rychlosti, snad nic se nestane

Zkrátka…musím tam být hned
jó cesta takhle v noci není žádnej med

A tak holka hezká sedí vedle mě
byla to volba těžká však je to náramné
bo člověk v dnešní době málo lidí zná
jenže ona dlouhý výstřih a krátkou sukni má

Cesta jede tam a sem a různě se mi točí
pomáhám si kompasem a šilhají mi oči
šáhnu slečně na kolínko a už ji tam mám
trvalo to krátce a zas jedu sám

To je tím, že musím tam být hned
jó cesta takhle v noci není žádnej med

Jak takhle občas jedu tož mě bere spaní
mohlo by být klidně hůř kdyby šlo o sraní
kde bych tady ve tmě zastaviti měl
toaleták v baťohu bych vážně nenašel

Nervózní jsem proto, že měl jsem tam být hned
jó cesta takhle v noci není žádnej med

Jel jsem cestu bez kontroly no ještě že tak
nikdo tedy nezjistí, že mám ji jako prak
musel jsem to odřídit ač trojku v žíle mám
ale já si věřil, že to zvládnu sám

Jó cesta v noci není žádnej med
zvlášť když stará na vás křičí, že měl jste tu být hned
Autor osztravak30, 24.11.2016
Přečteno 1353x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ruka šááátralka?, no to se nediv, že ti jí plácla.Ale jo, líbilo, no, až na tu ruku šátralku!.:-)

26.11.2016 09:58:50 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí