Dárky z dalekých cest

Dárky z dalekých cest

Anotace: Báseň o dalekých cestách

Sbírka: Ikarova křídla

Dovezlas mi z dalekých cest
voňavý tabák s arabskou kávou
černá zrnka,jak zbytky hvězd,
jež nám svítí nad hlavou

Ze vzdálených koutů matky země
přivezeš šperky, pravé hedvábí
než vrátíš se zpátky domů ke mně
vůně dálek mě k tobě přivábí

Až se vrátíš z dalekého světa
láska bude nad všechny dary
ačkoliv ještě není začátek léta
odjedu s tebou kamsi do Ankary
Autor Petr27, 14.05.2017
Přečteno 776x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí