Otroci Benátské

Otroci Benátské

Anotace: basen o otrocích

Časně z rána, když všechno spalo
unesly děti do Italského města nad vodou
než do metropole dorazili slunce vystoupalo
aby za černými skly cestu neztratili náhodou

Ty děti Benátecké co tu vyvádí ?
kalí vodu místních kanálů celé roky
přestanou, jen když začne znít Vivaldi
a půjdou si hrát do nedaleké zátoky

Zatím jsou jen děti pouhými otroky
místních baronů,mafiánů té italské havěti
bez odměny musely opravovat ve mlýně vantroky
postavte se proti zlu až vás budou haněti

Utekly děti ze zatopených Benátek
kde život vlévá se do černého kanálu
do náručí milujích otců a milujích matek
v Itálii měly dobrého bytí pomálu
Autor Petr27, 08.10.2017
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí