z temper

z temper

Anotace: ...

 
 
 
 dovedu si představit že jednou 
spolu zas do sněhu 
napíšeme vzkaz
něco je za námi 
něco v dálce
všechno to vzešlo právě z nás 
klidně se ohlédnu 
seberu kámen 
hlazený silou kalných řek 
obrousit hrany trvalo věky 
teď je však jemný na dotek 
 
tak jako pohledy 
mlčení 
přání 
zrodil se stálý kompromis 
utrhnout jednu
zdvojit tvou krásu 
ostatní nechat hrdě růst 
 
 
dovedu si jednou sečíst tahy 
na plátně z vláken
našich životů 
vyznat se v odstínech 
ve vrstvách se brodit
a přidat skromnou 
němotu 
 
 
pár kroků sněžnou krajinou
v západu slunce mizí v dáli 
za ruku 
spolu
do konců
 
tak jak jsme si to přáli 
Autor poeta, 19.10.2017
Přečteno 587x
Tipy 22
Poslední tipující: Sarah, Jort, Frr, bogen, Amonasr, jitoush, Ruda Štola, odnikud, Laika, Fany, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vzít za ruku....usmát se a jít....bok po boku v dobrém i zlém čase...
......tož tak..............viď že jo......jóoooo.....taky přeji
ze srdce.......Pro sebe samé a i pro tu drobotinu,viď že jo.Ji./úsměv/

20.10.2017 21:32:50 | jitoush

Nezávidím...přeji,z celého srdce...:-)

19.10.2017 23:57:36 | Dreamy

jen aby napadl sníh..

20.10.2017 00:21:53 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí