Cesta do Vídně

Cesta do Vídně

Anotace: Pěší výlet do Rakouska :)

Sbírka: Ikarova křídla

Počasí se k nám chovalo vlídně
však s partou přátel vyrazíme do Vídně

Půjdeme přes celé Čechy na jih
každý kdo nás potkal jako les ztich

Jako ti ptáci v korunách jenž švitoří
slunce, jako ponorka se před námi vynoří

My však pokračujeme podél hlavní silnice
v nohách máme našlápáno kilometrů tisíce

Náhle jeden z nás pravil ,ať zastavíme''
při doplnění zásob krásnou Moravu pozdravíme

Už zbývá nám jen překročit státní hranici
kterou v uniformách hlídají dva strážníci

Hraničáři pustili nás do země Rakouský
rychle než bude má vlast na kousky

Vídeň je dnes jako noblésní dáma
která se chová jako milenka známá
Autor Petr27, 22.10.2017
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí