Bárky v přístavu

Bárky v přístavu

Anotace: Věnováno našim námořníkům

Nekonečnem oceánu času,
mořem životů našich
objevují moudrost a krásu,
bárky plující pro lásku a smích.

Mnohé se vrací, však
šturmy pocuchány
pozbyly síly, vůle, a tak
již nikdy nevypluly...

...pro další náklady
zkušeností, lásek a snů,
v přístavu domovském odsouzeny
až do konce svých dnů.

Zbyly jen vzpomínky,
co duší proplavou,
a dravcům zapomnění
stanou se potravou.
Autor M.A.Rek, 13.09.2018
Přečteno 582x
Tipy 1
Poslední tipující: Tlachapoud
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí