Mlha líná

Mlha líná

Anotace: Plenérové vidění brzké ranní krajiny.

 

Jemné chomáčky
U rudého kruhu
Na obloze

Líná mlha line se
za obzorem vlakové stanice
Na paloučku pere se
Z mastnou fermeží
Plastiky

Studenti pokukují
Roztržitě počůvají
Co zpěvaví vypoví
O krajině zázračných snouv
Vo slovonskom ráji

Na pokraji
Tatranské doliny
Kde konec nalezl začátek
V meziré
Vlakových kolají

Autor MiMiKa, 21.09.2018
Přečteno 661x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí