Atlas můj svět

Atlas můj svět

Anotace: ...

 

 

Z Nového Zélandu, z Afriky
z Indie a taky z Austrálie
prst mi pomalu přeskakuje 

Přes země, přes hory
přes řeky, přes moře
vzdálenost se zvětšuje

Celá zeměkoule leží tu přede mnou
jak v divadle a já v první řadě
Vždy, když cestuji v atlase
někde se ztratím, či zapomenu
Prstem po mapě honím čas
přes země, přes hory
přes řeky a taky přes moře

Má cesta začíná i končí otazníkem
Vrátím se zpět?
Co když se ztratím pod rovníkem
vždyť cesta je dlouhá
její jméno zní „Bludiště Svět“

 

Autor Timy1123, 01.10.2018
Přečteno 893x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí