Hispánec

Hispánec

Ve Španělsku já jsem byl,
zde jsem tančil, zpíval, pil.
Nechybělo mi tam nic,
mohl bych být Šťastný víc?

Do Brazílie jsem jel,
nikomu nerozuměl.
Jel jsem jinam prozatím,
doufám však, že se tam vrátím.

V Mexiku jsem vyrůstal,
div, že jsem tam nezůstal.
Slušelo mi sombrero,
těch jsem měl hned patero.
Dny protančit na ulici
se španělskou kytarou,
pár vlídných slov blízkým říci
promluvou přímočarou.
Autor IvoStastny, 19.08.2019
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

by mě zajímalo jakým způsobem nahazuješ počet přečtení?
jinak k zajímání nic

19.08.2019 13:54:03 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí