Ta pověstná řeka

Ta pověstná řeka

Anotace: Věnováno všem mým skvělým přátelům... Díky! Teď už je mne lépe.

Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš,

zapomeneš plavat, opět ke dnu se potápíš,

nemáš síly stínovat hladinu,

hledáš oporu, hledáš rodinu…

 

V dál odplují blízké ostrovy,

hlouběji a hlouběji táhnou tě okovy,

řeka je klidná, ani ptáček nešpitl,

jsi sám. Lano či větší kalibr?

 

Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš…

Já až na druhý břeh zkusil to napodruhé,

díky, teď zůstanu raději na své loďce osamělé...

 

P.S. Teď v tornádu a bouři na oceánu,

hledám smutné šílence bez plánu…

Autor TJD, 11.11.2019
Přečteno 438x
Tipy 8
Poslední tipující: Alice Ptáčková, mkinka, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Isla, Pétík, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a řekli by ti tví skvělí přátelé, že to "opět" na druhém řádku dělá spíš dojem že ano, že do stejné řeky vstoupíš.
A nebo by spíš říkali bravo kámo super ok fajn

12.11.2019 07:32:10 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí