PORSCHE

PORSCHE

Anotace: Běda zase jen běda nebo..

Řeknu kurva, řeknu píča,

slova jen slova a zase

jen slova. Slova co se

brání nařčení že jsou 

vulgární. Jo asi jste a

já vám dal to právo, existence

být tu v plence. Buďte pilní

a využijte tu svou malou

chvíli. Je vám dána, na moment

takto šifrovaně odevzdána.

 

Jedu, stojím, sedím, zase 

jedu v tom svém tak 

dvoustopém vozidle. Už 

má sice najeto ale někam

ještě odveze. Někdy jenom

sotva leze, ale dostane se

tam někdy snad. Než přepadne

ho náhle ze zálohy hlad. Už 

asi nikam nepojede cukrovka 

je na tahu a ona chce má náhle

hlas, co říká cukr blbe máš ho

vozit v kufru. Nelítostný hlad 

bestiálně narvu tu svou náhlou

prohru, ve vítězství. Sacharidy

mám, tak jen do sebe je rvát 

 

Lehké vozidlo to je ale na

výpary nejede.Takové stokilové

vozídlo vícerychlostní. Je to stroj 

mé nicotné marnosti. Jenom chodí

neběhá, jen v tom nejnutnějším

případě a to jen na pár chvil. Je 

takové zádumčivé a prý i astmatické.

Kašel bouřlivý podoben je hromu 

to jsem já, napospas běhu když se

do jeho strašných rukou odevzdám.

 

Vozím se většinou v rytmu chodce. Po

rovině nejlépe a krotce. Krajinu si

vychutnám v roušce která my bere 

kyslík. Přemýšlím a myslím někdy se

tak ponořím do své mysli nechce se

my ven. Chtěl bych tam zůstat uvnitř

vně. Nikdo nevezmi mi nitro je tam tak

nádherné, mnohoznačné všechno ztichlo. Je tam

vše co přát si lze, ne neotvírej oči realita

na tě skočí a ksicht ti do toho svinstva

řádně smočí. 

 

 

Autor triceps, 18.04.2020
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí