Road Trip

Road Trip

Anotace: z víkendového zážitku

PoetiK – Road Trip

Jedu jak Kurýr hodiny volantem kroutit,
na riziko bez navigace, snad nebudu se hroutit,
na plný plyn přes limity, na posledním km budu zas bloudit,
HappyEnd, Feláci-Chmeláci, plná nádrž, tak to je můj první Road Trip.

Telefon chcípá, pošli polohu ať jedu aspoň po směru,
Ve čtvrtině cesty, prosím, už nežádej mě o směnu,
mám v píči na lehátku, tak si se mnou prozpěvuj,
Já chci navštívit protivnou bábu- seschlou želvu, hrad a jeho ozvěnu.

Až pojedeš Děčínem, zastav se U Kocandy,
Super obsluha, skvělé ceny, jídlo jak od Boha, fakt doopravdy,
u Labe na hřišti jsme se ženami pokochali,
Kozinec, Babinec, Blázinec, tři slova a tolik pravdy.

Vylezu si na vyhlídku a čumím na velbloudy,
Seru na Covid, výletím a doma se nenudím,
Na destách přijdu si sám jako Machr bez Hroudy,
a na památku koupil jsem kompas, a tak už nebloudím.

Autor Poetik, 27.05.2020
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí