Cestovatelská (vášeň)

Cestovatelská (vášeň)

Anotace: Trochu humorný povzdech. Ale také vzkaz, že je potřeba hledat co nás spojuje a nevyčítat rozdíly.

Lákají mne místa vzdálené,

také kraje ztracené.

Rád cestoval bych dokud mohu,

navštíviti svět spolu.

 

Obletět svět jako vlaštovka.

Lásko! Je to hotovka.

Spolu cestovat bychom mohli,

snadno si tak pomohli.

 

Není lehké tebe přemlouvat,

a pak spolu cestovat.

Nesdílíš to potěšení mé,

dobře, je to upřímné.

 

Nedá se nic dělat miláčku,

uvař teda omáčku.

A okořeň ji víc než jinou,

ať nám voní cizinou.

 

Pustíme si v televizi,

co jinde svět nabízí.

Jak lidé objevují kraje,

jak víno jinde zraje.

 

Omáčka se ti dnes povedla,

moje duše prohlédla.

Není nad pohodu rodinnou,

když dva rádi spolu jsou.

 

 

 

 

Autor Karel Doktor, 01.11.2020
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí