Džíp

Džíp

Anotace: Báseň o džípu

Sbírka: Verše z bytu

Z banky jsem úspory vzal
a chtěl koupit vojenský džíp
vonící bankovky k sobě dal
a k servisu hnal se jako šíp

Servisák férový zdál se chlap,
když ukázal mi plechové káry
u jednoho auťáku na plyn šláp
a z výfuku vypustil oblak páry

Spatřil jsem v poslední řadě,
už z dálky zářící zelený džíp
byl poslední,co měli na skladě
ten prý jezdí ze všech nejlíp

Otočím klíčkem a pohnu pákou
auťák jen škytnul a motor chcíp
jakoby snad měl závadu nějakou
tenhleten fajnový,vojenský džíp
Autor Petr27, 30.10.2021
Přečteno 225x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, J's .., Iva Husárková, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, taková pro kluky a líbí se mi, jak to má děj*

31.10.2021 10:29:29 | J's ..

díky :)

31.10.2021 12:43:26 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí