Ve vlaku

Ve vlaku

Anotace: Skutečnost

Radost, která prostupuje.

Brzy zmizí, to je jasný.

Přijde nová. Asi ne už Nová.

Zlatá možná. Doba bronzová.

Stříbrnný jsem předal.

Vehicle last minute.

Děkuju Bože. Děkuju.

Děkuju po třetí.

Autor Marek, 31.05.2022
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: paradoxy, Psavec, Donutkaa, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí