Děravý boty

Děravý boty

Boty děravý mám
a v očích prach
špína mi nevadí
nemám z ní strach

Stále jsem na cestě
málokdy v cíli
doma vždy jen
dokud nenačerpám síly

Dolů nahoru
nahoru dolů
opět jsem na cestě
nic nevábí mne domů

Sotva chvíli spočinu
zas touha mne táhne
jak jinak než cestou
si člověk na žití sáhne?

Kdyby mněl auto
tak v něm spím stále
o takovém žití
nesním marně.
Autor zápiskyzméhlavy, 14.09.2023
Přečteno 149x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

17.09.2023 18:08:19 | martinaV

Pořád na cestě..

15.09.2023 12:58:45 | CULIKATÁ

Ještě hudba a to půjde úplně samo, hezký rytmus;)

15.09.2023 07:25:19 | Kaňka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí