Karibská

Karibská

Anotace: vysněné královské reggae :-)

 

V Karibiku jsem se ocitl,

zázrak přírody si mě získal.
Barevnými plážemi, bílým pískem,
pod palmami, kde slunce

svítí.

 

Modré moře vítá mě tam,
vlny mi šeptají svůj příběh.
Do dálek mě unáší, v srdci cítím,
že tohle místo má svůj

náboj.

 

Chladný koktejl v ruce, relax na lehátku,
poslouchám tóny reggae, co

hladí uši.
Pestré obrazy mi defilují před očima
a vůně exotických květin se rozeznívá.

 

Výprava do džungle se blíží,
kde svobodně žijí divoká

zvířata.
Tropický déšť padá na mou tvář,
a já se vracím ke knihám svého dětství.

Místní obyvatelé mě s úsměvem vítají,
jejich vlídnost a pohostinnost je ryzí

Tančím s nimi v rytmu salsy a merengue,
a jejich kulturu s radostí

oslavuji

 

Autor Dračí, 24.01.2024
Přečteno 138x
Tipy 13
Poslední tipující: Koala, Iva Husárková, Psavec, martinaV, IronDodo, Žluťák, Anfádis, mkinka, Rafinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco trochu jiného, než jsem dosud od Tebe četl a - :) :) :)

11.02.2024 07:28:19 | Koala

děkuju, rád si píšu, co mě zrovna napadne. :-)

12.02.2024 20:36:13 | Dračí

Mám ráda tyhle tvé cestovatelské a děkuji, žes nás sebou vzal do fajn nálady ;-)
Aspoň mě jo ;-)

24.01.2024 17:02:28 | Rafinka

Děkuji Ti, milá Rafinko. Už mám našetřeno na to koktejlové paraplíčko. Nějak se začít musí. :-)

24.01.2024 17:42:56 | Dračí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí