Sobotní výlet

Sobotní výlet

Anotace: jen tak z legrace

Na horách se kde kdo usmívá, 

snad z těch endorfinů,

co se vyplaví při zdolání vrcholu. 

 

Oblohou se honí mraky, 

déšť je cítit čím dál blíž, 

vítr fouká na rozhledně i za triko. 

 

Já na trávě svačím chleby, 

první jeden a potom druhý, 

s velmi širokými řízky. 

 

Vedle mě sedíš/svačíš ty, 

valíš do mě moudra a vtipy, 

na výletě ti to vždycky tak sluší. 

 

Na cestě dolů už mě bolí nohy, 

ty na ní víc zakopáváš, 

ale když jdeme spolu, je krásně. 

Autor girasole, 09.04.2024
Přečteno 55x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, Marten, Tomcat, Žluťák, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, vydařený námět

17.04.2024 16:32:10 | Admirál

Ale když jsme spolu,je mi krásně je krásný závěr.

09.04.2024 17:21:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí