Dragonette

Dragonette

Anotace: pořád na tebe myslím

Nad obzorem letí mraky,
já raději bych viděla létat tam draky

Kdybych tam viděla draky,
chtěla bych s nimi létat taky
Vždyť nad mraky a draky není,,,
mraky přinesou nám snění,,,

S draky obletíme hrad,
s draky můžeme si i hrát.

Když chybí nám draci,
máme ránu v srdci
Chybí nám moc
a tak voláme o pomoc
A pomoc né a né ,žádná není v dohledu,
prý záleží na úhlu pohledu,
jak se každý vypořádá,pro někoho pěkná rána
pro jiného epizoda co zmizí brzy z rána.

My ostatní křičíme o pomoc
a nemáme jí nikdy moc
Autor Kamuniak, 27.09.2005
Přečteno 859x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí