Nelidští vrazi

Nelidští vrazi

Anotace: Vlkodlaci a upíři. Který z těch národů je lepší, když obou se stejně bojíme?

Sbírka: Žalostná snění

Na zemi krev,
po zemi se plazí,
nelidský řev,
až v zátylku mrazí,
nepokazíš
vrahům jejich práci
zvláště když
vrazi jsou vlkodlaci.

O chvíli později,
za noci černé,
ničí naději
stvoření temné,
nezavoláš o pomoc,
je to nad tvé síly,
tvá mladinká moc
nestačí na upíry.

Zničili vše,
co na oči přišlo
v téhle době zlé,
dobře jim to vyšlo,
krvelační upíři,
výbušní vlkodlaci,
kdo nicotu zří
navždy se v ní ztrácí.

Autor Elie, 12.04.2010
Přečteno 642x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Markéta G., vyskovak.cz, CULIKATÁ, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí