Víla městskoparková

Víla městskoparková

Anotace: Víla si vila věnce, sama s vílou u Viléma

Krásná si přijdeš, jak ranní rosa,
jak dotyk slunečního svitu,
tvá slůvka zní ale jak ostrá kosa,
jak zvuk rezavého závitu.

Chceš, toužíš, miluješ...
ale je to vážně tak?
Nenalháváš si, nelžeš?
Není to prázdný vak?

Nežiješ, chcípeš, nevíš,
mluvíš k prázdnu, jenž tě neslyší,
ani o Tebe nemá zájem,
jen poslouchá, jak umíráš v zátiší.

V doupěti žlutého hlohového keře,
mlčíš a tupě zíráš, čekáš na nebe,
na zásoby tabáku, hloubku moře,
ve které se nakonec stejně utopíš.
Autor Boudicca, 07.04.2012
Přečteno 619x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kamil Princ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za ten rezavý závit:-)

01.05.2012 21:08:57 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí