V tajemné zahradě

V tajemné zahradě

Chybíš mi
a slzy mi kanou
branou kterou černý kocour stráží
popínavá růže na zápraží domu
dotknout se tebe snaží.

Tomu ději
se smějí ptáci
mají šanci stát se štvanci
tvého mlčení.
Jsou černí.

Zatraceně ztracení psi vycení tesáky
ty oceníš jejich bojovnost
a náznaky
že mi ruce povolí ve smíru.
Zákonitosti vesmíru pochopíš.

Nechoď blíž
skrýš nehledej ve mně
rozplétám totiž nit představ svých
a v první z nich zcela zamotána
budím se ve tvém náručí zrána.
Autor Jiřinka Mignonka, 06.08.2012
Přečteno 752x
Tipy 1
Poslední tipující: dark evelyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí