Třináctka žen

Třináctka žen

Anotace: Jedna na téma fantasy ságy co mám rozečteno...

Zatímco třináctka žen prameny splétá,
snažím se naposledy usměrnit,
protože jsem muž a umím to,
má duše je prokletá.

Posedlý saidínem, mužskou polovicí,
nevšímám si že rituál pokračuje,
že zhasínají světla svící.
Třináctka žen dále usměrňuje.

Měním názor,
nevzdám se bez boje,
snažím se splést štít proti jejich pramenům,
zkouším usměrnit, zdá se to snadné,
nemám co ztratit,
už není naděje.
Protože třináctka žen stále usměrňuje.

Nasávám saidín,
jak houba vodu,
jak žízní posedlý ji polykám,
ale je to marné,
už se blíží ta chvíle a budu sám.

Třináctka žen dokončila,
od Zdroje mne odstínila,
už jsem jen obyčejný muž,
ne muž Aes Sedai,
co dle pověstí rozbili svět,
ale já se ptám,
kdo znás zvládl by to se svou mocí právě teď?
Autor Redingar, 10.09.2012
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí