sen o pejskovi a kocicce

sen o pejskovi a kocicce

Anotace: Sny

Přemýšlím o tobe,přemýšlím o nás
Zdla-li budoucnost to má
A víš ty co? Ano má

Věřím ve víly ,věřím v nás
Že budoucnost to má
Vím ze v pohádce asi žiju,
Ale ve skutecnosti ctu pohou knihu.

Kde slova nepomohou pridávám rty
Tam v podkroví spíš tam sladce
A já v bouřce tulim se zase

Když ráno oči otevřu
Vím ze byl to sen
Sen o pejskovi a kocicce
Když pak otocim se vedle sebe
Lezim tam ona v krasne vazbe...
Autor vlcatko, 13.10.2012
Přečteno 737x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí