Barbar

Barbar

Anotace: srandička :-D

Barbar a nuda

 

Prostě jenom z nudy

- tak to často vzniká -

rozhodl se barbar

zabít kouzelníka.

 

Došel k Druhé věži

nahoru už křičí

- tak jako Brad v Tróji -

že staříka zničí.

 

„Spusť své vousy, dědo,

dosáhnou až dolů.

Já tě za ně škubnu,

pobijem se spolu.“

 

Čaroděj si prstem

pročistil svůj sluch,

jen vyhlédl z okna,

dolů na zem žuch.

 

Barbar zatáh' za vous

jak za splachovadlo.

Teď se chystá zabít,

to, co na zem spadlo.

 

„Vstávej dědo, dolplň manu...

nebo jak se tomu říká,

ty máš svaly – já mám čáry –

Dělej trochu kouzelníka!“

 

(Adolescent, který dosud

nepřičichl k pivu,

naházel si kostkou větší

iniciativu.)

 

„Sešlu na tě

blesk!“

„Aj, proklatě!“

PLESK!

 

„Snadný jak ta facka,

bude tenhle boj!“

bušil pěstí barbar

na svou lesklou zbroj.

 

(Kdyby jenom věděl,

jáký měl mág level,

nedoufal by v critical

a na zadku by seděl!)

 

 

 

„Oj ty vzpupný bohatýre,

ty palice medvědí,

troufají si na mě jenom

ti co o mně nevědí!“

 

„Nebudu se s tebou párat,

na starost tě jiným dám.

Jen tě zkopnu do portálu,

co za tebou
vyvolám.“

 

Jak řekl tak učinil:

- malárie, úplavice -

barbar musí od těch chvil

chodit pěšky po Africe.

 

Střevní chřipka ho tam trápí,

až ho pálí pozadí.

Tak si barbar – jenom z nudy –

nasral pěkně na mládí.

 

 

 

 

 

 

 

Autor Čásana, 21.11.2012
Přečteno 700x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, teiza, Robin Marnolli, Xyzo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkný a hlavně pěkná sranda.

27.12.2012 19:40:43 | teiza

jo, pobavil jsem se, a vzpomněl na časy, kdy jsem hrál hry na hrdiny.:-)
Vítej tedy na literu.:-)RM.

22.11.2012 11:16:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí