Dryáda

Dryáda

Anotace: Poslední malá dryáda...

Lidská bolest
Nejhorší zbraň
Něžná stromu ratolest
A na ní dívčí dlaň

Z očí kanou slzy
Listy opadají brzy
Jakmile sežehne je mráz
Nečekej, již není čas

Dryády šíp našel cíl
Rytíři již ubývá sil
Však naposled pozvedl zbraň
Ratolest svírá krvavá dlaň
Poslední malé dryády
Autor Santinan Black, 02.01.2013
Přečteno 709x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1, Charibeja, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí