Hon

Hon

Anotace: Dnes se uvidí má temná paní.

Černí koně běží lesem,
zase nevím přesně kde sem.
Hon započal je čas jít,
zda začne pršet, začnu klít.

První krev je vždycky moje.
Nevím proč, snad radost z boje.
Pak rudnou jiní v drápech šelmy.
Řvu když se měním.
"Bože, milost dej mi."

Dnes jen čtyři jezdci? Divný to hon.
To budu doma už před svítáním.
A nebo ne? Dnes žádný shon.
Tihle vědí kam bodnout i kde mě najít.

Něco je špatně, dneska mám strach.
Není tu radost z umírání.
V zátylku mrazí, mlží se zrak
svaly mě bolí bez přestání.

....začalo pršet.....

" ...Sakra... "
Autor Eru Alonnar, 08.01.2013
Přečteno 694x
Tipy 12
Poslední tipující: Pittoresque, E., Charibeja, Anjesis, Liquid vamp, Avola, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!

01.02.2021 14:14:57 | Pittoresque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí