Vyber

Vyber

Anotace: život vs zánik

Vyber svou odpověď z tisíce slov,
pro tvoje mlčení kolem strach sněží,
měsíc nám ze sebe dá znát jen nov,
přestaň lhát, že na tom nezáleží.

Vyber svou odpověď z pomezí sfér,
na jejich hranicích tančíš si lehce,
tak už se rozhodni, dej, nebo ber,
v rukou tvých vypadá svět tolik křehce.

Prones tu formuli, svůj ortel vyřkni,
jak můžeš přitom všem nezájem tajit?
Život, či smrt, aspoň jedno nám přiřkni,
ať víme, co můžeme v tvých dlaních najít.
Autor Anjesis, 03.02.2013
Přečteno 531x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, seh, kudlankaW, Pelican, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má štávu.Jen tak dále.

10.03.2013 17:18:21 | Danger

Velmi dobře.

Gratulace.

Marty Kudlák

03.02.2013 22:24:56 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí