Osud

Osud

Anotace: Život je jako šachovnice,která nám určí osud.Vydáváme se po cestě,po které jsme šli dosud. Cesta temna a zklamání, či radosti a pokání? Měsíc se nachází ve fázi Luna, stále to čekání,sni přichází nuda. Valka jizev,valka smrti si říká..

Život je jako šachovnice,která nám určí osud.
Vydáváme se po cestě,po které jsme šli dosud.
Cesta temna a zklamání,
či radosti a pokání?
Měsíc se nachází ve fázi Luna,
stále to čekání,sni přichází nuda.

Valka jizev,valka smrti si říká,
prorok vidí a mluví zřídka.
Strach ve stínu duše spočívá,
smrťák nám všem minuty počítá.
Jak milé ,když nás někdo hlídá,
Je to nutné,naše mysl jest líná.

Vy nemáte kouska citu,
Pane,to je ze soucitu.
Rychlá verze toho předtím,
Pane,já vám nerozumím.
slova musíte zde chytat...
a říkáte že jste chytrá,
To jsou kecy,blbé řeči,
pravdivosti jsou tu přeci...
Autor Akemi, 12.06.2013
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí