Pád Leanoru

Pád Leanoru

Anotace: Kdysi jsem měl svět fantasie, byl pevný jako skála, místo kde se duše skryla, pokaždé když se bála...

Sbírka: My little pony Fan/clop ficy, Psaní z Duše

dříve světlo duše plálo, 
přes hory i přes moře, 
spousty zástav hrdě vlálo, 
na bájné hoře Lenoře. 

Však stíny nikdy nezastavíš,
jejich zlo se šíří dál,
z jejich zla se nezotavíš,
jen mor je tam, kdes hrdě stál.

Temnota již světu vládne,
pevná bašta v troskách leží,
mé srdce již dávno chladné,
jen z utrpení svět teď těží


My little pony Canterlot

Autor Adrifinell, 17.07.2013
Přečteno 946x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí