duša zlomená

duša zlomená

Anotace: duša je mocná a kameň tvrdý

duša je mocná a kameň tvrdý
nech je jeho sila poznať do diaľky
a more bude buracať
krik počujem až za svetla
a noc padá na svet
iba v tedy keď ja prehovorím !
nech iskra svetlá cestu ukáže ..
a brany otvorí ...
speť na slobodu drakou ...
a duša sa znovu uzatvorí ..
Autor Darken Salem Jesus, 26.07.2013
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí