svoritel žarala pekelného ..

svoritel žarala pekelného ..

Anotace: palive nebo bude zožierať duše bezmocné..keď vkročí on ... na svet skazený ..

budeš tá ktorá ponesie meno moje
na perách sladkých ako krv
ked križ mučeník nesie..
démoni smejú sa mu
ale ja tam len tak stojim ..
vedľa teba a držím ťa za ruku...
keď ti ukazujem budúcnosť svoju...
budem padať na kolena každým krokom..
aš kým moje telo nespália plamene...
a diabol sa mi nebude môcť postaviť..
lebo ja som ten čo zapálil prví oheň pekelný..
som ten čo brány otvoril ...
pre to aby si mohla meno moje niesť..
na perách ..
Autor Darken Salem Jesus, 27.07.2013
Přečteno 516x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí