89 - Vzduch olá

89 - Vzduch olá

Anotace: Ano i ne dvojhlasně ve čtyřtaktu časoprostoru plazmy

Nejzúčastněnější panorama vernisáže tvůrce
Nejposlednější sběr a sklizeň myšlenek nebezpečného zločince
Ano i na vás dojde v mém povídkovém sci-fi příběhu po němž již tolik let lačním
...

Však lysergická struktura plazma má jiné řešení
Chopinoa Tristessa je sladce něžná
pohladí divinózní reflexí svaté krásy
...

A co dál při tom dvoubřitu jež dočkáš
aby si věděl že těla zemřelých se spalují
již nic není co říct
člověk musí vědět když jdou kolem piána nesmrtelných

...

Pak nač plánovat některé hřeby životů
když se propadáme nad věčností
a tečeme ze dnů až mořím
a mola se nehnou

...


Jen přitakáš
dva tři akordy
nic vedlejšího
vše přesné jako nůž dějin

 

...

 

Zvedneš extempore

a vidíš setkání jeho očí na screenu dní,

setínající se pruhy viditelného žaludku existence,

po níž zbývá už jen jediná vloha,

dýchat a nezemřít. 

 



...

Autor Happyyz, 17.07.2014
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílo :-))

18.07.2014 01:40:14 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí