jeden den jinde

jeden den jinde

Anotace: Kamkoliv zavítám...

Tělo, duše, náboj, víra,

V srdci mém je hrozná vina.

Do úst tiše vkládám doušek vína,

Za těžkých nocí to už tak bývá.

 

Jasnost smyslů je otupena,

Jsem do tvé něhy ponořena.

Je to už jedno, odešel jsi.

Jestli na mě myslíš, nevěřím ti.

 

Ztrapená duše, nožem probodnuta,

Toulá se světem, v srdci nepohnuta.

Táhni pryč ty stíne zítřka, 

Chci plout životem,

Být poutníkem,

Být motýlkem,

Naději hledat a za láskou běhat.

 

Jenže ty oči sledují,

Každý můj krok, každý můj pád.

Ty jen klíčovou dírkou, netuší,

Že lstí přemůžou každého snáz.

 

Bojuju slovem, bojuju mečem,

Pořád se divým různým věcem.

 

Padám a rezignuju, na děravé loďce tiše pluju...

Autor lullaby, 12.12.2014
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, WhiteRayne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ji zašpuntuj...

16.12.2014 09:15:13 | enigman

Ozývá se syčení a svár, pro ty verše, které jsem měl rád...

19.12.2014 18:28:48 | lullaby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí